ĐỀ THI TIẾNG ANH 8 HỌC KÌ 2

     
Cập nhật xác định Đề thi giờ Anh lớp 8 học tập kì 2 năm 2021 - Đề số 3 từ hệ thống đề thi, đề soát sổ của trường bên trên cả nước. Cung ứng các em lớp 8 ôn luyện giải đề hiệu quả. Gồm file download về PDF miễn phí.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh 8 học kì 2


Chuẩn bị đến kì thi học kì 2 sắp đến tới, chúng tôi xin ra mắt đến những em bộ đề thi học kì 2 lớp 8 môn tiếng Anh năm 2021 - Đề số 3 có giải mã chi tiết. Nội dung bám quá sát theo lịch trình học trong đơn vị trường. Giúp chúng ta học sinh ôn tập và rèn luyện làm quen với nhiều dạng đề, đồng thời cũng chuẩn bị tốt cho kì thi tiếp đây của mình. Mời các bạn tham khảo nội dung bài viết dưới đây.

Đề thi giờ đồng hồ Anh học kì 2 lớp 8 năm 2021 - Đề số 3

A. Phonetics

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. Slope B. Bother

C. Volcano D. Pottery

2. A. Separate B. Shelter

C. Rescue D. Require

Choose the word which has the MAIN áp lực different from others.

3. A. Bulletin B. Computer

C. Requirement D. Departure

4. A. Install B. Message

C. Fiber D. Sample

B. Vocabulary & Grammar 

Choose the best answer A, B, C, or D to lớn complete the following sentences.

1. The weather .................. Nice yesterday.

A. Is B. Was

C. Will be D. Has been

2. It's difficult ................ Your direction.

A. To lớn follow B. Following

C. Khổng lồ following D. Followed

3. Would you mind .............. In the front of the Taxi, Mark?

A. Sit B. To lớn sit

C. Sitting D. Siting

4. The boy ................. Over there is my brother.

A. Stand B. Stood

C. Standing D. Being stood

5. I was cooking for dinner ...........................................

A. Then the phone rang B. Then the phone was ringing

C. When the phone rang D. When the phone was ringing.

6. The leader said that ................... To award the prize lớn you.

A. He is pleasing B. He was pleasing

C. He is pleased D. He was pleased

7. At Christmas, people often ...................... Their house.

A. Are decorated B. Were decorated

C. Decorating D. Decorate

8. He asked me ..................................

A. Where I lượt thích coffee or not B. Whether I liked coffee

C. What I liked coffee D. Which I liked coffee

9. What's was wrong with your printer?

A. It didn't work B. It doesn't work.

C. It hasn't work D. It won't work.

10. The Statue of Liberty was ................. To the USA by the French.

A. Constructed B. Designed

C. Completed D. Presented

11.

Xem thêm: Trình Bày Cấu Tạo Của Pittông, Bài 23: Cơ Cấu Trục Khuỷu Thanh Truyền

He had his father..................... His bicycle yesterday.

A. Fixed B. Fixing

C. Lớn fix D. Fix

12. She asked me ............... A driving license

A. If I have B. Whether I have

C. If I had D. Whether I have had

C. Reading 

Complete the passage with the suitable words in the box


Christmas is the biggest ................(1) of the year in the most of Britain. Celebrations start on 24 December, Christmas eve, ................(2) there have been several weeks of ..................(3) beforehand. The Christmas trees, presents, food, drinks và decorations have been ...............(4). Christmas cards have already been sent khổng lồ friends and................(5). About a week before Christmas, people usually.............(6) up their decorations & an angel on the .................(7) of the Christmas tree. Family presents .............(8) usually put under the tree.

Your answer:


Read the following passage & answer the questions

Viet is a student & he lives in a bed-sit in a suburb of Hanoi. It’s a part of an old house. He has one room and a kitchen & share a bathroom with three other people. In his room, there is a bed on the left-hand side. There is an armchair beside the bed. The desk is opposite the bed và there is a closet on the right side of the room. Above the desk, there is a bookshelf và above the bed, there is a clock. He has a TV và a hi-fi, too. In the kitchen, there is a cooker on the right-hand side. The sink is near the cooker. There’s a small table and two chairs in the center. The kitchen is small, but it’s ok. Viet like his room very much.

1. Where does Viet live?

....................................................................................................

2. How many people nói qua the bathroom with Viet?

....................................................................................................

3. What is there on the right side of the room?

....................................................................................................

4. Where is the cooker?

....................................................................................................

D. Writing

Complete the second sentence so that it has the same meaning khổng lồ the first

1. To go swimming is interesting

It's ..............................................................................................................

2. I kicked the ball into the goal yesterday.

The ball ......................................................................................................

Đề thi Anh lớp 8 học kì 2 năm 2021 - Đề số 3

Đáp án đề thi học tập kì 2 môn giờ Anh lớp 8 - Đề số 3

A. Phonetics 

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from others.

1. A 2. D 3. A 4. A

B. Vocabulary và Grammar 

1. B 2. A 3. C 4. C 5. C

6. D 7. D 8. A 9. A 10. D

C. Reading 

Complete the passage with the suitable words in the box

1. Holiday 2. Although 3. Preparations 4. Bought

5. Relatives 6. Put 7. đứng top 8. Are

Read the following passage & answer the questions.

1. He lives in a bed-sit in a suburb of Hanoi,

2. Three other people.

3. There is a closet on the right side of the room.

4. It’s near the sink.

D. Writing 

Complete the second sentence so that it has the same meaning khổng lồ the first

1. It’s interesting to go swimming.

2. The ball was kicked into the goal yesterday.

File thiết lập miễn phí đề Tiếng Anh lớp 8 học kì 2 - Đề số 3

CLICK tức thì vào mặt đường dẫn sau đây để mua đề thi học kì 2 giờ anh lớp 8 (Đề số 3) năm 2021 file word, pdf hoàn toàn miễn phí.

Xem thêm: Soạn Tiếng Anh 7 Unit 4 A Closer Look 1 Sgk Trang 40 Sách Mới

Tham khảo đề thi học tập kì 2 lớp 8 khác:

Ngoài câu chữ trên, những em coi và tìm hiểu thêm các môn học khác: Toán, Anh, Hóa, Lí, Sinh, Sử, Địa, GDCD,... được cập nhật liên tục mới nhất tại siêng trang của bọn chúng tôi.